/CASCAT

tel.644 233 533
info@gironaproductions.com

Girona productions ofereix una solució publicitària personalitzada a la mesura de cada client en funció a les seves necessitats i dins del context del seu sector. Els nostres serveis professionals inclouen el disseny gràfic, programació web, fotografía, vídeo, il.lustració, editorial, publicitat i comunicació.

 

La realització del procés creatiu es porta a terme mitjançant les eines i els programes adients en cada cas segons el producte i el seu àmbit de difusió. En ella es posen en comú les necessitats del client i un rigorós estudi de merchandising per poder definir, donar forma a la idea creativa i a la línea de disseny a seguir.

 

Després de la creació ens ocupem de tots els passos i el seguiment pertinents fins a la difusió del producte segons el mitjà on vagi destinat, ja sigui Tv, cine, ràdio, internet, impressió digital o òfset, entre d'altres...

GP ovni movie

Publicitat

Si estas pensant en millorar la identitat visual del teu negoci o donar-li una empenta per expandir el teu mercat simplement contacta amb nosaltres i informat de les possiblitats publicitaries.

 

Encara no tens una web?

Ja siguis un particular, una empresa o un negoci si no tens un espai web estàs perdent una fantàstica ocasió per donar-te a coneixer. A Girona productions dissenyem el teu espai web desde zero, tramitem i gestionem l'adquisició dels dominis i el hosting pertinents. Conecta't a la xarxa, trucans ara i informat de les nostres ofertes.

 

Reportatges Fotogràfics

La imatge que projectem es fonamental avui dia. Unes fotografies professionals del teu local i el teu producte poden marcar la diferencia a la teva web i als teus catàlegs.